Op De Tweemaster is een ouderraad actief, die bestaat uit een groep
enthousiaste en betrokken ouders. Als ouderraad willen wij een positieve bijdrage leveren aan de activiteiten op de school van onze kinderen.
Wij zijn nauw betrokken bij het ondersteunen en uitvoeren van diverse feestelijke activiteiten.

Ouderbijdrage
Om deze activiteiten mogelijk te maken, vraagt de ouderraad de ouders een vrijwillige ouderbijdrage te voldoen. Het is een vrijwillige bijdrage, welke hard nodig is, zodat de ouderraad de feestelijke activiteiten en de aankopen buiten het reguliere lesprogramma om, voor de leerlingen kunnen blijven financieren.
Activiteiten waarvoor de ouderbijdragen worden gebruikt zijn onder andere Sinterklaas, Kerst, carnaval, Pasen, sportactiviteiten, schoolkamp. In de vrijdagbrief wordt verslag gedaan van de activiteiten. Zo blijft u als ouder op de hoogte van de werkzaamheden van de ouderraad.